Facebook

Beoordelingen van De Kroeg Tubbergen Tubbergen

Recente recensies van De Kroeg Tubbergen Tubbergen

5 sterren na 51 reviews

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

2e keer dat de bestelling niet compleet was. Dit keer zag ik het op tijd waardoor ik het nog kon aangeven. Helaas was vervolgens de patat koud en viel de bittergarnituur helemaal uit elkaar. Op de loempia’s en de vlammetjes na lag het allemaal kapot in de zak. Voor een bestelling van €45.- had dit niet zo mogen zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk en ruim voldoende. Alleen er was nergens een gevuld ei bij, terwijl dat er wel bij stond, ook niet bij de apart bestelde salade. Ondanks dat hebben we heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Ruim voldoende en lekker gevarieerde complete maaltijden. Enige nadeel dat de burger wat droog/doorbakken was. Verder top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke spareribs met frietjes, Top verzorgt.

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Top voor elkaar!!! Zeker voor herhaling vatbaar!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten en zeer ruime porties! Echt top Voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij vonden het kipmenu heel pittig. Zondag hadden we het kipmenu ook besteld, toen was het heel lekker.

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Goed eten voor weinig geld. Grote porties en het was snel klaar!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het heeft ons heerlijk gesmaakt Het was ruim voldoende Zeer zeker voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij vonden het enorm lekker zag er geweldig uit. Zeker een goede aanrader. Wij doen dat zeker

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was goed en heerlijk. Slaatje eten we morgen want het was teveel 🙈. Maar hebben we morgen mooi wat te eten😋. Gevulde eieren zijn 👌

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke spareribs gehad! Echte aanrader

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk. De kroketten waren iets te lang gebakken. Desondanks maximale score.

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk!! En meer dan genoeg. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Was uitstekend alleen de patat was deze keer verdeel te zout. En ik miste de aardappelgratain.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk en ruim voldoende. De Carpaccio portie was ook echt waar voor je geld. We moesten ongeveer 15 minuten naar huis rijden maar thuis was het eten nog goed warm en de patat was bij thuiskomst ook nog lekker knapperig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk was het, ruime porties. 5 sterren

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Helaas door de drukte geen patat en salades bij de menu's. Ff terug gereden en alsnog opgehaald Maar de menu's waren weer top

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Smaakte goed en een goede portie. En heerlijke patat kruiden Ga zo door met elkaar!

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik heb de kwaliteit op 5 sterren laten staan. Het menu was weer geweldig. Altijd mooi op tijd gereed. Ziet er steeds smakelijk uit. Smaakt ook perfect. 1 punt wat ik voor 2 weken ook al aangegeven heb,, Het vlees (schnitzel) vandaag was weer niet warm. Erg jammer. Bevorderd de smaak niet.

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was ruim voldoende, vooral het vlees en de warme groenten smaakte heerlijk. De rauwkost en salade was minder. Weinig smaak aan.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik had een saté en schnitzel met champignonsaus besteld. Het was voortreffelijk echter met uitzondering van de champignonsaus. Ik denk dat de saus bedorven was. Het had een hele vreemde zure smaak. Dat was jammer. Het zag er voor de rest prima uit en was met zorg bereid en verpakt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Wederom top😊

Reactie van De Kroeg Tubbergen:Bedankt:)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Reactie van De Kroeg Tubbergen:Bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer perfect en heerlijk gegeten

Reactie van De Kroeg Tubbergen:Fijn!:)

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Wederom heerlijk gegeten. Fijne carpaccio met lekker broodje en kruidenboter.

Reactie van De Kroeg Tubbergen:Bedankt, anoniem.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Presentatie zag er goed uit en smaakte voortreffelijk.

Reactie van De Kroeg Tubbergen:Bedankt, we doen ons best! Fijn dat het goed is bevallen:).

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend! Helemaal top, binnenkort de andere gerechten proberen.

Reactie van De Kroeg Tubbergen:Leuke reactie Gerrit, tot de volgende keer:)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gehaktballen menu gehad. Fijn met warme groente salade en sla erg compleet. Pindasaus mag iets scherper voor ons.

Reactie van De Kroeg Tubbergen:Bedankt Renate, fijn dat alles lekker was. Pindasaus nemen we mee.

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

De carpaccio zag er mooi uit en was erg lekker!

Reactie van De Kroeg Tubbergen:Fijn dat de carpaccio lekker was!:)

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was lekker en er was meer dan genoeg. Wat ons betreft voor herhaling vatbaar!

Reactie van De Kroeg Tubbergen:Bedankt Meijer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker en goed eten.. Het was wel een beetje veel maar liever teveel dan te weinig.. We hebben genoten

Reactie van De Kroeg Tubbergen:Hallo Lisa, het kan inderdaad wel wat veel zijn:) maar liever ietsjes te veel dan dat je tekort hebt inderdaad.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Keurig op tijd klaar. Het eten smaakte heerlijk en was goed verpakt. De porties waren meer dan genoeg, dus niemand zal te weinig hebben.

Reactie van De Kroeg Tubbergen:Bedankt voor je leuke beoordeling Wouter.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Reactie van De Kroeg Tubbergen:Top!

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik had de gehaktbal + patat salade enz. Smaak was goed, alleen vond ik de bal veel te los. Wilde je er een stukje afsnijden dan valt de hele bal uit elkaar. Jammer. Voor de rest niks als lof.

Reactie van De Kroeg Tubbergen:Bedankt voor de reactie Henk, fijn dat je ons feedback geeft. Dat nemen we mee. Fijn dat de bal goed smaakte en dat je niets als lof hebt. Daar doen we het voor:)

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer super lekker!! Het blijft gewoon voor herhaling vatbaar !!

Reactie van De Kroeg Tubbergen:Bedankt voor je reactie Ria

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Overzichtelijke app waar je handig kan bestellen en betalen zodat je het heerlijke eten alleen nog maar hoeft af te halen. Perfect op tijd klaar! Het eten zit in mooie bakken in aparte vakken, waardoor alles fijn van elkaar gescheiden blijft! Het eten is heerlijk, wij gaan zeker vaker bestellen en genieten van de kookkunsten van Elke en de Kroeg

Reactie van De Kroeg Tubbergen:Wat een mooie uitgebreide recensie! Bedankt Anoniem:)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

De afhaalmaaltijden van Elke’s Cookworld waren heerlijk, en het was meer dan voldoende.

Reactie van De Kroeg Tubbergen:Leuke reactie Nicole, bedankt:)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten, een echte aanrader. Er was meer dan ruim voldoende en hebben ons buikje rond gegeten. Super goed eten voor een goede prijs, we bestellen zekers weer!

Reactie van De Kroeg Tubbergen:Bedankt Jacco en Rianne!! Leuk:)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bestelling online gedaan en op afgesproken tijd opgehaald. Keurig verpakt . Heerlijk en meer dan voldoende gegeten , kip-schotel en sudderkarbonade-schotel . Prijs kwaliteit verhouding is goed. Dit is aan te bevelen en wij komen terug. 👍😀

Reactie van De Kroeg Tubbergen:Bedanktt voor de uitgebereide reactie Irene, fijn dat het goed gesmaakt heeft:)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker gegeten! Aanrader!

Reactie van De Kroeg Tubbergen:Leuk Loes, bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Voor het eerst besteld. Werkt goed via de site. Het eten smaakte ons erg goed! Smaakvolle burger op een broodje en een bakje lekkere salade erbij. We gaan nog eens vaker bij Elke&de kroeg bestellen!

Reactie van De Kroeg Tubbergen:Leuke reactie Nienke, we zien je heel graag in de toekomst nog een keertje weer:) leuk om te horen!

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het menu (schnitzel ) met patat rauwkost en salade smaakte heerlijk. Porie was voldoende , voor een goede prijs. Voor herhaling vatbaar

Reactie van De Kroeg Tubbergen:Bedankt Henk voor je reactie.

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben ontzettend genoten van het eten! Onze complimenten! Ga zo door! We zullen er vaker gebruik van maken. Het was top!

Reactie van De Kroeg Tubbergen:Leuke reactie Karin, wat fijn om te horen dat jullie weer zullen komen. Goed teken!! :)

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heel erg lekker en warm toen het thuis werd opgediend. Ook was er meer dan genoeg. Zelden zulk heerlijk eten gehad (van de afhaal). Onze complimenten.

Reactie van De Kroeg Tubbergen:Wat een super enthousiaste reactie! Geweldig om te horen!! :D

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit zakken mag wel iets beter. Voordat ik het uitpakte scheurde de zak waardoor alles door elkaar lag. Het smaakte uitstekend.

Reactie van De Kroeg Tubbergen:Hallo meneer/mevrouw Paus. Fijn dat het goed smaakte! Bedankt voor de tip van de tassen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Meer dan genoeg ook!

Reactie van De Kroeg Tubbergen:Fijn dat het genoeg was Anke, bedankt voor deze reactie:)

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super tevreden eten was super lekker prijs en kwaliteit was top voor herhaling vatbaar ga zo door !!

Reactie van De Kroeg Tubbergen:R Haselbekke, wat een leuke reactie!! Bedankt:)

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Was super lekker!!

Reactie van De Kroeg Tubbergen:Bedankt voor je leuke reactie Pol.

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Prettige manier om te bestellen. Zou het kwartje voor iDeal betaling laten vervallen en een mogelijkheid mee geven om een datum mee te geven

Reactie van De Kroeg Tubbergen:Hallo Henk, bedankt voor je reactie en Feedback. Wat betreft kwartje voor ideal kunnen wij helaas niets mee ( is automatisch ingesteld bij ideal) je kunt er wel voor kiezen om te pinnen bij de kroeg (dan is het uiteraard wel kosteloos). Wat betreft datum meegeven zijn we mee bezig met de app bouwers om dat toe te voegen. Voor nu kun je het aangeven in het kopje "Opmerkingen". Bedankt voor je reactie Henk, fijn dat je meedenkt:)!